Vi skapar behagliga inomhusklimat

 

Kylium bildades 2015 med ambitionen att skapa behagliga inomhusklimat för våra kunder. Vi bryr oss även om klimatet i stort och därför ser vi till att använda oss av den mest energibesparande och miljövänliga tekniken som finns på marknaden.

Vi är certifierade återförsäljare av Fujitsus värmepumpar och klimatanläggningar och vi hjälper dig självfallet med installation och service av utrustningen.

Under de tre år vi arbetat under namnet Kylium har vi hunnit installera hundratals klimatanläggningar och fått mycket fin feedback från våra kunder och vi hoppas att även få hjälpa dig skapa ett skönt inomhusklimat med fräsch luft och lagom temperatur så att du och dina nära kan trivas och njuta.

Vi är även stolta att stora företag som TechNorth litar på oss när det kommer till installationer av värmepumpar, luftkonditionering och andra klimatanläggningar.

Vänligen fyll i formuläret

11 + 5 =

Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor om värmepumpar, luftkonditionering och andra klimatanläggningar. Vi står redo att hjälpa dig med rådgivning, installation och service av din utrustning. Varma hälsningar från oss på Kylium.

Org nr: 559005-6189

Med varma hälsningar