Ångerrätt

Du som kund har 14 dagars ångerrätt på ditt köp enligt Distansavtalslagen. För att din ångerrätt skall gälla så krävs det att produkten du köpt är i oförändrat skick, det vill säga att det inte får vara några skador överhuvudtaget. Ångerfristen gäller från dagen då du tagit emot din produkt. Om det finns plombering och plomberingen är bruten kan vi tyvärr inte bevilja retur på den produkten.

Vi betalar tillbaka fulla summan inom 10 bankdagar efter att produkten har kommit tillbaka till oss. Du som kund betalar returfrakten och om det är möjligt skall produkten returneras i orginalförpackning, eller som den skickades. För att utnyttja ångerrätt kontaktar du oss via mail eller telefon; info@kylium.se / 031-194599 så hjälper vi dig göra ett återköp. För en smidig hantering skriv med dina uppgifter i mailet; namn, adress, ordernummer, e-post och vilka produkter det är du vill göra återköp på.

OBS! Ångerrätten gäller ej på beställningsvaror vilket innebär varor vi inte har i lager utan beställer av leverantör vid köp.

Enligt EU’s nya regler har du som kund rätt att skickas tillbaks din vara inom 14 dagar men vi har då rätt att ta betalt för eventuell värdeminskning, vilket kan vara eventuella skador, eller om förpackningen är bruten dvs öppen.

Om du inte hämtar ut en order du beställt kommer du att debiteras för fraktkostnaden och andra kostnader som kan tillkomma.

Garantier

Kylium AB har minst ett års materialgaranti på alla produkter (om inte annat är angivet). Det gäller även en reklamationsrätt om 3 år på alla produkter enligt Konsumentköpslagen. Garantin gäller från den dag då produkten levererats. 

 

När du köper en värmepump med installation av oss gäller 5 års heltäckande garanti.