Installation av luftvärmepump

 

När du skall installera en luftvärmepump så är det säkrast att anlita ett proffs. Vi ser till att din luftvärmepump är korrekt installerad och fungerar effektivt. Med många års erfarenhet av att jobba med värmepumpar har vi lärt oss precis hur man får dessa maskiner i optimalt driftläge, vilket för dig innebär att du gör en maximal energibesparing med minimal miljöpåverkan.

Installation Luft-vattenvärmepump

___________________________________________________________________________

Använd ROT och gör 30% avdrag 

 

När du beställer installation av luftvärmepump av oss kan du göra 30% avdrag på arbetskostnaden. ROT-avdraget kan du utnyttja för nästan allt arbete som utförs i hemmet upp till 50 000 kr per år och person, det vill säga att om ett hushåll består av 2 vuxna så kan ni göra ROT-avdrag upp till 100 000 kr per år. När man använder ROT-avdrag betalar man först in hela summan och sedan fyller i utgiften i sin deklaration sedan får man tillbaka pengarna med sin skatteåterbäring.

Installationen påverkar garanti och är fördel vid försäkring 

 

När man utför arbete i hemmet är det alltid säkrast att anlita fackmän så att man vet att det blir riktigt gjort och så att man får papper på att arbetet utförts av en behörig hantverkare . För att få fullständig garanti på din luftvärmepump behöver den vara korrekt installerad av en certifierad Fujitsu installatör. Om något skulle hända med din luftvärmepump och ett försäkringsbolag behöver blandas in så är det alltid ett plus om den installerats av en behörig installatör.

Pris för installation av luftvärmepump

 

Vi har fasta priser på installation av luftvärmepump och då ingår allt arbete som krävs för att installera luftvärmepumpen och även det material som brukar behövas vid en installation. Om du behöver göra en skräddarsydd lösning för din installation så är du välkommen att höra av dig till oss på 031-194599 så löser vi det.

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp 

 

Därför rekommenderar vi starkt att du anlitar en certifierad installatör när du köper en luftvärmepump. Vi utför installationer med konkurrenskraftiga priser och är experter på att installera luftvärmepumpar. Tveka inte på att beställa installation från oss när du köper en luftvärmepump!