Fujitsu luft-vattenvärmepump

Att installera en Fujitsu luft-vattenvärmepump innebär stora besparingar för dig och för vår miljö. Jämfört med direktverkande el har ett luft-vattenvärmesystem ungefär en tredjedel av uppvärmningskostnaden vilket innebär mindre miljöpåverkan och en mycket billigare elräkning.

När du väljer en luft-vattenvärmepump från Fujitsu

 

Väljer du en högkvalitativ luft-vattenvärmepump och för att få ut maximal effekt av denna väldesignade maskin rekommenderar vi att ni bokar en trygg installation av oss. Vi är certifierade återförsäljare av Fujitsus produkter och mycket sakkunniga när det kommer till installation och service.

Vi hjälper dig skapa ett behagligt inomhusklimat med energibesparande teknik. För din trygghet har du fem års heltäckande garanti. Om du behöver rådgivning kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ringa oss direkt på 031-194599

 

Fujitsu – en av de ledande tillverkarna av luft-vattenvärmepump- och kylsystem

Vi väljer att arbeta med Fujitsu eftersom deras värmepumpar och kylsystem är bland de bästa på marknaden samtidigt som de håller konkurrenskraftiga priser och miljövänliga uppvärmningslösningar.

Dessa luft-vattenvärmepumpar är både miljövänliga och driftsäkra, den nya tekniken använder lagrad värme i luft och mark för att skapa ett behagligt inomhusklimat med en låg energiförbrukning.

Om man jämför med gas- och oljeuppvärmning drar en luft-vattenvärmepump Göteborg mycket mindre energi för att värma upp samma yta, vilket leder till en lägre uppvärmningskostnad och mindre koldioxidutsläpp.