Allmänna villkor

Följande villkor är gällande för Kylium ABs försäljning av produkter och tjänster, om inte annat angivits skriftligt för ett specifikt köp. Vid försäljning av produkter och tjänster tillämpas de regler som är gällande enligt konsumentköpslagen (1990:032). Även de regler som är gällande enligt lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal.

Produkterna vi säljer får användas i Sverige. Svensk manual medföljer antingen som tryck eller digitalt när det är nödvändigt.

Beställning

Beställning sker smidigast via vår webbshop eller via telefon/e-post. Ett avtal om köp bekräftas först när vi fått in beställningen och godkänt den samt skickat en orderbekräftelse till dig. Kylium AB går inte in i några avtal med personer under 18 år utan godkännande från målsman.

Köp via telefon och e-post

Om du lägger en beställning via telefon eller e-post godkänner du som kund per automatik våra köpvillkor. Kylium AB tar ej emot information som kortuppgifter över telefon och e-post vilket innebär att de betalningsalternativ som finns för sådana beställningar är begränsade till faktura och delbetalning.

Bilder

Bilderna på vår hemsida skall ses som illustrationer av produkten och inte en exakt avbildning.

Lagerstatus

Vid ett fel i angiven lagerstatus förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Det innebär att om en produkt du beställt inte finns i lager är Kylium AB inte skyldig att ta hem den här produkten utan kan i sådana fall annullera beställningen.

Leverans

Du kan välja att få dina produkter skickade till din adress fraktfritt. Har du beställt med installation kan du välja att montören tar med sig produkter och utrustning på dagen den skall installeras. Normal leverans tid är 2-5 dagar och normal väntetid för installation är mellan 2 veckor och en månad.

Betalning

Hos oss kan du betalar du via Klarna, du kan då välja att betala med vanligt Bank- och kreditkort, med Klarnas delbetalningstjänst, faktura eller via din internetbank. Läs mer om Klarnas användarvillkor här https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/user. Läs mer om Klarnas Dataskyddspolicy här https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy.

Vår hantering av personuppgifter (GDPR)

De personuppgifter som lagras i vårt system är de uppgifter som krävs för att vi skall kunna genomföra en beställning. Dessa uppgifter är; namn, personnummer, adress, e-post och fastighetsbeteckning. Dessa uppgifter lagras i en säker databas där endast den som ansvarar för personuppgifter på Kylium AB har åtkomst. Hantering av personuppgifter sker under SSL-certifikat med utökad validering vilket är en kryptering av högsta säkerhetsnivå.

Kylium AB lagrar personuppgifter i 5 år eftersom det är vad som krävs för att följa Bokföringslagen och i vissa fall lagras uppgifter i 7 år för att följa den här lagen. Vi lagrar alltså endast dina personuppgifter om vi är skyldiga att göra så enligt lag. Kylium AB kommer aldrig att lämna ut dina uppgifter till en tredje part eller skicka skräppost till dig.

Enligt GDPR har du som kund rätt att göra ett registerutdrag där du får se vilka uppgifter vi har lagrat om dig. Du som kund har även rätt att begära att vi tar bort dessa uppgifter.